Succes voor de mannen

Zaterdag 18 maart was het dan zo ver voor Matea, Matthijs, Patrick, Siebe en Tristan: de dag van de eerste individuele wedstrijd van het seizoen. Iets na half 3 was iedereen aanwezig, omgekleed en toch wel een beetje zenuwachtig. Dat werd nog versterkt doordat er wat onduidelijkheid bleek te zijn over de uit te voeren oefening op vloer, het toestel waarop Matea en Matthijs moesten beginnen. Dit begin was dan ook wat onwennig en ook bij Patrick, Siebe en Tristan verliep het eerste toestel, de voltige niet helemaal vlekkeloos.

Gelukkig waren daarna voor alle jongens de ergste zenuwen over en konden zij heerlijk vrijuit laten zien wat ze allemaal kunnen. En dat bleek heel wat te zijn, regelmatig zagen we juryleden instemmend knikken en ook bleken onze jongens echte bikkels te zijn. Zo had Tristan last van blaren op zijn hand die zich in de loop van de wedstrijd ontwikkelden tot een behoorlijk pijnlijke wond. Hij bleef echter doorgaan en maakte de wedstrijd uiteindelijk helemaal af. Aangezien er op hetzelfde moment nog zo’n 25 jongens op allerlei verschillende niveaus bezig waren, was het echter moeilijk inschatten hoe onze jongens het er vanaf hadden gebracht; er werd dan ook met spanning uitgekeken naar de prijsuitreiking.

Nadat eerst de prijsuitreiking van een andere divisie was geweest, kwamen onze jongens aan de beurt en werd Siebe naar het podium geroepen voor de 3e plaats. Vervolgens werd Matthijs naar het podium geroepen voor de 2e plaats en uiteindelijk wist Patrick het feest voor Irene helemaal compleet te maken door 1e te worden. Dit betekent dat zij alle 3 nu ook al geplaatst zijn voor de Districtsfinale op 13 mei in Utrecht. Wat een enorm succes voor Irene en wat een prachtig plaatje. Op naar de volgende wedstrijd!

3-keer-SV-Irene-op-podium

Succes voor de mannen