3x podium

Zaterdag 1 april was de tweede Districtswedstrijd en dit keer moesten Jeppe, Matthijs, Patrick, Siebe en Tristan al om 08:00 uur aanwezig zijn bij turnvereniging Levitas in Wijk bij Duurstede. Na zich eerst vergaapt te hebben aan de prachtige trainingshal gingen de heren hun warming up doen, waarna de eerste toestellen op het programma stonden. Voor Jeppe en Matthijs was dat Brug; de andere heren begonnen aan de Ringen. Door de ervaringen van de wedstrijd van 2 weken geleden bleken alle heren minder last te hebben van zenuwen en hadden ze nog even extra getraind.

Door een zeer strakke organisatie verliep de wedstrijd zeer soepel, al bleef er af en toe onduidelijkheid bestaan over de precieze oefenstof. Dat moet de bond toch eens wat duidelijker gaan regelen. Al snel werd ook duidelijk dat er sprake was van een nek-aan-nek race tussen Patrick en Matthijs en dat het wellicht op het laatste toestel zou aankomen wie aan het langste eind zou trekken. Helaas voor hem maakte Patrick bij de handstand op vloer een foutje, waardoor het dit keer Matthijs was die er met de eerste plaats vandoor ging. Aangezien ook Jeppe en Siebe hun prestatie van 2 weken terug wisten te herhalen en de Bronzen medaille kregen omgehangen, was het wederom een zeer succesvol toernooi voor Irene.

3-keer-podium-SV-Irene

Op dit moment is het nog onduidelijk of de heren ook nog een toetje krijgen in de vorm van de Districtsfinale op 13 mei in Utrecht, maar mochten ze daar aan mee mogen doen, gaan ze daar ongetwijfeld ook hoge ogen gooien!

3x podium