Super prestatie mannen

Zaterdag 17 maart vond in Nieuwegein de plaatsingswedstrijd voor de districtsfinale turnen jongens Mid-West plaats. In de meerkamp turnden voor sv Irene Matthijs Groenewegen in de 5e divisie Pupil , in de 6e divisie Pupil deden Koen Duizer en Siebe Hubeek mee.

Bijna alle onderdelen: sprong, brug, rek, vloer, ringen en voltige gingen heel goed, maar vervolgens is het dan altijd weer spannend wat de concurrentie heeft gedaan. Dit jaar deden er namelijk veel meer kinderen mee dan vorig jaar. Bij de prijsuitreiking bleek dat Matthijs goud had gewonnen en Siebe brons. Daarnaast had ook Koen zich in zijn eerste officiële wedstrijd prima staande gehouden. Wat een geweldige prestaties weer!

Matthijs-en-Siebe-op-podium

De volgende wedstrijd is bij sv Irene thuis, op zaterdag 14 april in de Kees Boeke hal. Kom dus vooral allemaal kijken!

Super prestatie mannen