Vacature trainers

Vacature trainers

Gezocht: Enthousiaste turntrainer m/v

Ben jij onze enthousiaste (toekomstige) turntrainer? Wil jij met passie en plezier training geven aan jeugdige turners en ze begeleiden tijdens wedstrijden? Zoek jij een functie voor de maandagavond met uitbreiding mogelijk naar andere avonden? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?
SV Irene Gymnastiek is een turnvereniging in Bilthoven, met ruim 100 jeugdleden (jongens en meisjes vanaf 5 tot ca 21 jaar). Onze leden trainen zowel op recreatief als op wedstrijdniveau in de Kees Boekehal op alle doordeweekse dagen.

De functie
We vragen een enthousiaste trainer, die in staat is zelfstandig les te geven aan kinderen die graag turnen en ze te begeleiden op hun eigen niveau. De trainer is verantwoordelijk voor lessen waarbij een combinatie van presteren en kindgerichtheid centraal staat. We bieden je de vrijheid om de les te geven zoals jij wilt en zoals deze aansluit bij de doelgroep.

Ervaring als sport/turnleraar is een pré. Kandidaten zonder afgeronde sportopleiding, maar wel veel affiniteit met sport hebben zijn ook welkom. Op onze kosten kan je dan het KNGU trainersbrevet halen.

Graag voegen we je toe aan ons enthousiaste team, voor de meisjestrainingen op maandag van 18 -20 uur. Uitbreiding van de uren op andere dagen behoort tot de mogelijkheden.

Vergoeding is gemaximaliseerd op de vrijwilligers vergoeding.

Interesse?
Wil jij deel uitmaken van ons enthousiaste team van 3 trainers, met daarnaast meehelpende enthousiaste ouders en een actief bestuur? En herken je jezelf in het bovenstaande functieprofiel? Laat het ons weten en solliciteer!

Je sollicitatie kun je richten aan SV Irene Gymnastiek via e-mail: gymnastiek@sv-irene.nl. Voor meer informatie over de functie kun je ons uiteraard ook mailen.

Nieuwe trainers dienen over een verklaring omtrent gedrag (VOG) te beschikken voor aanvang van de trainingen.