Vacature vrijwilligers

Versterking van ons team van vrijwilligers:

Wedstrijdorganisatie M/V
Het organiseren van twee tot drie wedstrijden in het seizoen (3/4 kamp, districtswedstrijd en de Clubkampioenschappen) samen met Andrea, hoofdtrainster Ria en een andere turnvereniging die mede organisator is.

Van deze wedstrijden zijn actuele draaiboeken en takenlijsten beschikbaar zodat e.e.a. niet teveel tijd kost. We komen 1 of 2 keer van te voren bij elkaar en stemmen de rest per mail / telefoon met elkaar en de helpende ouders af.

Het gaat in deze vacature niet om turn technische zaken; het zijn de taken die gedaan moeten worden om de dag zelf goed te laten verlopen.

Voldoe jij aan bovenstaand profiel en ben jij die betrokken ouder die graag wat voor de vereniging doet? Dan zien we je reactie, vragen of anderszins graag tegemoet!!

Stuur een mail naar gymnastiek@sv-irene.nl

Jurylid M/V
Voor zowel het dames als het heren turnen zijn wij op zoek naar (aspirant) juryleden. Op kosten van Irene volg je een jurycursus en wordt je daarna gevraagd een paar keer per jaar een wedstrijd te jureren. Wanneer SV Irene geen juryleden ‘aanlevert’ kunnen onze deelnemers niet meedoen. Het is dus van het grootste belang dat er juryleden bij komen!

De jurycursus behelst overigens vier avonden van ongeveer 3 uur en daarnaast krijg je toegang tot een digitale leeromgeving waar alles uitgebreid wordt toegelicht en geoefend. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar Ria.

Stuur een mail naar gymnastiek@sv-irene.nl